Nehejtil jsem ničí práci, jen jsem říkal svoje názory, i dobré i špatné, a dokonce jsem se ve videu několikrát omluvil jestli tím někoho urazim, nebo se ho to dotklo a taky že jsou to moje názory a že jde o to že to nevyhovuje mě, ale někomu jinému to vyhovovat klidně může.
z vašeho discordu se mi pak donesly reakce jak "si Gergon sere do huby", jak je "podplácený Mytagem aby schválně kritizoval konkurenční produkt", jak "všichni co se mnou souhlasí jsou děti které ničemu nerozumí a jen žerou cokoliv co řeknu" atd... Tomu neříkám, že se pár lidí ozvalo a inteligentně argumentovalo proti tomu co jsem tvrdil já. Jestli těmhle reakcím na moje video kde rozebírám pravidla, ale s konkrétními argumenty - tudíž to není nějaký bezmyšlenkovitý hejt, kde bych tvrdil - že je to sračka, nikdo si to nekupujte.... říkáš že nehejtíte ani nerozebíráte jiné produkty, tak s tebou nemohu souhlasit.
Hodnotím komunitu jako celek, ty jsi v komentářích reagoval úplně v pohodě a jen jsme si v klidu vyměnili názory, Martin psal asi dvakrát, ale to neřeším.