Necromancer píše:
a) Něco romantickýho (tajný schúzky, večeře, idea nevole rodičů/klanu), což ale z výše zmíněných důvodů musí být ušito na míru, jak jsem pochopil
b) něco erotickýho ve smyslu flirtování, svádění, svlékání, nějaký ty menší dobrodružství, ale žádný velký sprosťárny.
Ad a) Moc ti nepomůžu, ale to mi imho zní nějak víc hratelně jen jako nosné téma NPC. Pokud se budou hráči motat kolem Romea a Julie, může to být zajímavá kampaň. Pokud tam bude dost vhodných NPC, je možné že při pomáhání Romeovi nějaký hráč svede nějakou tu Juliinu služebnou (aby Romeovi pomohl, že :-) ), nebo se tam objeví i jiná vážnější zápletka třeba s Tibaltem, ale to nelze tlačit na sílu.
Jako umím si představit lásku a romantiku jako motivace pro postavy, ale s tím by do toho museli jít hráči rovnou a považovat to za své linky. A ne, nevím o ničem, co by tohle zpracovávalo.
Ad b) taky by mě zajímalo, jestli něco takového je, ale spíš jen pro inspiraci. IMHO tohle nelze moc tlačit, ale pokud se to dohodne jako téma hry, mohla by to být sranda.
Ostatně pronikat do střežených zahrad pod balkón své milé může být příjemná změna oproti věčnému infiltrování základen nepřítele :-)
Btw, nám nějaká mírná erotika, flirt a obecně zájem NPC o hráčské postavy (nebo naopak) trochu při hrách funguje, ale je to jen poskromnu jako takové koření a je hlavně na hráčích, jestli se nahozeného chytí...