Sirien: krátké, malý rozsah? Uff :) Stran lásky a hraní mě toho prostě už víc nenapadlo, nechtěl jsem zas jen psát nějaký blbosti pro samotný objem.. A doznávám bez uzardění, že jsem chtěl hlavně nahodit téma k lehké diskuzi ;) Která za to imho stojí nejvíc :)
Sathel: jj, tomu rozumím, hrát někoho nezadaného je lepší než řešit pak potencionální etické a mravnostní dilema, když se postavě se stálým partnerem naskytne jiný a co hůř, možná lepší. I když si popravdě z tvého popisu nejsem jist, zda jde tvým postavám o lásku klasickou anebo takovou tu... čistě tělesnou :) Nic proti, samozřejmě! Ale dospělej člověk se přece jenom nezamilovává co týden do někoho jinýho... anebo jsi to myslela tak, že nehraješ postavy s dlouhodobým harmonickým vztahem definovaným coby její historie, ale ve hře už se mu nebráníš?
Argo: nějak mi pořád není jasné, proč na takový ten případný dlouhodobý a harmonický (čili opravdu nudný, z hlediska jiných hráčů) vztah neaplikuješ ty samé postupy, jako na jiné, taktéž nudné a pro všechny nebo i jen většinu hráčů nezajímavé stavy a situace, kterých je každá hra samozřejmě plná? Taky přece nepopisuješ neustále dokola, jak moc má tvá postava ráda maminku, svého koně, nebo že si pokaždé umyje obličej, než jde spát..? Prostě jakmile nějaký takový vztah sklouzne k rutině, neboli všichni už vědí o co jde, má cenu zmiňovat pouze výjimky, něco co stálý koloběh věcí narušilo. Tedy přesně tak, jako to dělají autoři knížek nebo vlastně jakéhokoliv umění, které vytváří příběh.. ;)