[Překlad] City of Mist - Quick Start Rules

Město v mlze je rolová hra ve stylu film-noir, která je plná vyšetřování a superschopností. Odehrává se v moderní metropoli plné zločinu, spiknutí a záhad.
Napsal milda28

Město v mlze je rolová hra ve stylu film-noir, která je plná vyšetřování a superschopností. Odehrává se v moderní metropoli plné zločinu, spiknutí a záhad. Hlavními hrdiny jsou tzv. Rifty, obyčejní lidé, kteří se stali živoucím ztělesněním legend, svých Mýtu. Ačkoli se vaše Rifty mohou pokusit najít rovnováhu mezi tajemnou povahou svého Mýtu a svými smrtelnými aspiracemi, síly, které v nich dřímají, vždy hrozí rozvratem jejich životů. Nevědomky se stali součástí tajného světa střetávajících se příběhů a brzy je začnou vyhledávat jiné legendy a klást jim své požadavky.

Jedná se o překlad pravidel "Pro rychlý start hry", která jsou volně dostupná na cityofmist.com.

 



Co v této sadě najdete přeložené:

  • zkrácená pravidla hry
  • dva scénáře (případy)
  • předpřipravené postavy

 


V překlad pravidel ve verzi pro tisk je vložen také přehled základníh tahů. Brzy přibydou i jednotlivé scénáře v grafice.



Download
Město v Mlze – Pravidla pro rychlý start hry (grafika)
Město v Mlze – Pravidla pro rychlý start hry (verze pro tisk)
Karty postav
Démoni v Cross End
Démoni v Cross End (tisk)
V jako virový
V jako virový (tisk)

 

Pravidla jsem překládal k vlastním účelům. Je to můj první překlad a rozhodně ho nepovažuji za optimální. V případě nápadů na lepší překlad, chyb...a nebo třeba kvůli pochvale a poděkování :) mě buď kontaktujte přímo, nebo napište v diskuzi. Kritiku prosím jen konstruktivní, nemám ambice na překladatele. Případně pokud se chce překladu ujmout někdo jiný a vylepšit ho, lépe usadit do grafického mustru, rád mu poskytnu dokumenty v .docx a "můj překladový slovník".
Napsal milda28 12.04.2023
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 35 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.13100504875183 secREMOTE_IP: 18.216.186.164