[Překlad] Příběhy ze Zejícího portálu

Český překlad série legendárních dobrodružství zpracovaných pro 5. edici Dungeons and Dragons pro postavy na 1. - 12. úrovni.
Napsal ShadoWWW

Příběhy ze Zejícího portálu

Když se noc v Hlubině, Městě divů, dlouží a ohniště ve výčepu Zejícího portálu pohasne na temně karmínovou, dobrodruzi z Mečového pobřeží – a i někteří návštěvníci z jiných světů D&D – vyprávějí příběhy a pověsti o ztracených pokladech.

V této knize naleznete sedm podzemí z nejvražednějších podzemí v historii Dungeons & Dragons, upravených pro současnou edici hry. Některé jsou klasikou, kterou prošel bezpočet dobrodruhů, kdežto jiné jsou novější výtvory odvážně si nárokující své místo v panteonu významných D&D dobrodružství.

Semínka těchto příběhů spočívají ve vašich rukou. nejsmrtelnější podzemí D&D jsou nyní součástí arzenálu vašich dobrodružství. Užijte si je a nezapomeňte mít po ruce několik náhradních deníků postav.


Obsahuje sedm dobrodružství:

  • Hora Bílého chocholu
  • Hrobka děsů
  • Kovárna zuřivosti
  • Mrtvý v Thayi
  • Ponurá citadela
  • Proti obrům
  • Skrytá svatyně tamoachanská


Modul je kompletně přeložený do češtiny. Důraz byl kladen na to, aby česká verze odpovídala současným překladům příruček a také aby se dobře se četla (v rámci toho, že jsme amatéři).


Překlad: chrochta
Korektura: Pan Bača
Sazba: Pan Bača


Poděkování: Jezusovi za přebásnění dopisu ve Hoře Bílého chocholu, pilchowskimu za počeštění map v Mrtvém v Thayi a obálky pro Horu Bílého chocholu.


Stáhnout

Mapy pro hráče


Český překlad základních příruček páté edice D&D naleznete zde

Napsal ShadoWWW 17.02.2021
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 148 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.13643908500671 secREMOTE_IP: 54.198.45.0