Lotrando
21.4.2009 08:51
Náhodný návštěvník Proskuru by se mohl spokojit s prvním dojmem a považovat tuto křižovatku cest na západních hranicích Cormyru za jedno velké tržiště.
Autorská citace #61
26.8.2009 07:05 - Gabik
Díky za včerejší hru, byla fakt super, jak vystupňovánim napětí, kdy jsme byli opravdu až na pokraji svých sil, tak i pěkným příběhem.

Jo a mě se obvzlášť líbil i návrat Cassi, který větší radost než mě, udělal už jen našemu čaroději. :)

Už se těšim na pokračování.

Mimochodem k Brugovi - podle mě jednou ze starších je ta "vědma" co nám ukázala naší první křižovatku a řekla nám o zmizelých dětech. Brog sám starší nebude, pouze je na ní z nějakého důvodu napojen.
Autorská citace #62
26.8.2009 07:55 - Lotrando
Díky za uznání. Směřuji to vše k finále, na které jsem vyhradil posledních pár paragonských úrovní. Objeví se znovu staré příběhové linie a zbytek PC dostane své taky. V tuhle chvíli se startují události kolem Tiff, Thorekovo příběh se ukrývá za dalším rohem a věřím že jeho začátek pozná :). No a Karlius, tak tam zatím moc nevím, ale já na něco přijdu.

Cassi je tvář, pod kterou znáte tvora, který prošel jednou epizodou vaší minulosti a teď se objevuje znova, v úplně jiném postavení. Asi to tak úplně nevyznělo, ale nebýt toho že přijal podobu vám známou, nevěděli by jste vůnec o koho jde. Cassi, alespoň podle toho co jste viděli a slyšeli, má významné postavení na dvoře Pištce. Jestli je to rádce, tajemník, vrchní špion nebo všechno dohromady se snad ukáže někdy v budoucnosti. V tuhle chvíli je účet s Elerdielem srovnán.

Vani je vědma z jedné zapadlé ulice v Proskuru. Nejde však o osobu z flrug ale skutečně mluvil s nějakou vědmou a patrně jí i projevuje respekt. Považujte to ovšem za metainformaci, vaše postavy ji neznají. To však neznamená, že byste s ní jako hráči nemohli pracovat.

Nakonec ještě připomenu podstatu zranění způsobeného těmi dračími přízraky. Opět to berte jako vysvětlení pro hráče. Přízraky si vybírají významné okamžiky v paměti a vzpomínky na ně pozměňují. Nahrazují je pokřivenou verzí, která postupně zaujme své místo a stane se dominantní verzí. U Tiff je to hodně patrné, u dvou ostatních se dotkli záležitosti, která možná není tak důležitá na první pohled, ale ... Podstatné na to je, že postava pomalu zjišťuje, že je někdo jiný než si myslel(a) a ta nová podoba je podpořena vzpomínkami, které to potvrzují.
Autorská citace #63
26.8.2009 13:00 - Beny
Lotrando doufám, že to Thoreka z poza toho rohu veme rovnou po palici, občas sem totiž pěkně natvrdlej -:))

Jinak včera fakt super, chvilkama jsem nevěděl co a kam dřív, což se u mého statického defendra moc nestává...
Autorská citace #64
31.8.2009 09:30 - Lotrando
Pokračování ve vlastním tématu epizody Noční poutníci
Autorská citace #65
30.10.2011 17:28 - lJHYTkVQzKH
Keep these articles cmoing as they've opened many new doors for me.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.066442012786865 secREMOTE_IP: 52.205.159.48