Technocracy - San Francisco - články

[Technocracy SF] NPC

Seznam NPC: minioni, osobní NPC, herní NPC atd.
Napsal sirien

Minioni

Benedikt Schult:
popis: mladej (22-23) týpek, po high school nasazenej v Iráku k support jednotkám, kde byl totálně vyvalenej ze všeho. Administrativním omylem (záměna jmen) se dostal do porkočilého výcviku, kde byl přidělen k Patricovi. Když po půl roce Technokracie Patrika vyhmátla, tohodle stáhli spolu s ním, protože vypadal, že je docela friendly vůči Patrikově enlightenment přístupu a poměrně hrubě ho brainwashli.
Benedikt má základní výcvik a je totálně v hajzlu - vojenské nasazení zpřetrhalo jeho sociální vazby, opustila ho přítelkyně, zážitky z války mu způsobily několik lehkých psychických poruch (spánková, stresová...), Technocracy brainwash mu naprosto zpřevrátil životní hodnoty, aniž by si zvládl vytvořit nějaké nové. Do Frisca nasazen spolu s Patrikem.
role: akční, support do bitek, vyřizování dirty záležitostí
skills: crafts, medicine, drive, brawl, firearms, intimidation


Vito Estévez:
popis: Kubánec, Policajt u DEA (33), nastartovaná kariéra která byla následně utnutá průsery které mu někdo hodil na krk (vnitřní DEA politika). V současnosti stále na DEA, nicméně v pozici bez větší šance na kariérní postup (minimálně dokud se nezmění celé vedení oddělení), práce pro Technokracii je pro něj nadějí na zlepšení, zároveń je ale zdeptanej z toho že si musí takhle vypomáhat u organizace, o které prakticky nic neví a která jej nepustí do svého středu.
Vzhledem ke svému postavení na oddělení nemá prakticky žádný zvláštní vliv nebo možnost získávat relevantní informace, protože je však neustále posílán na ulici, tak má poměrně operativní možnosti ohledně času atp.
role: field&investigation, support do "čistších" střetů a pomoc při pátrání
skills: investigation, brawl, firearms, stealth, empathy, streetwise


Ben Bailey:
popis: fyzicky ve velmi dobrém stavu (Technocracy medical insurance). V mládí byl talentovaný student, ale kvůli rasové diskriminaci neměl nikdy možnost svůj talent rozvinout - horkotěžko se dostal na universitu, kde byl sice nejlepší z ročníku, ale učitelé se vždy postarali o to, aby formálně končil někde uprostřed seznamu. Po vystudování nemohl najít práci a tak se uchytil jako dělník v manufaktuře. Později byl nalezen agenty Technokracie, kteří zjistili že je kompatibilní s enlightment přístupem a Void Engineers jej přijali jako pomocnou sílu.
Za více než 30 let u VE sloužil v mnoha teamech a na mnoha projektech a viděl neskutečné množství pokročilých technologií - jeho mysl však nebyla schopná, přes všechnu jeho snahu, dosáhnout enlightment (pravděpodobně se na tom podepsala i životní skepticismus a deprese, kterou nabyl v minulosti), takže nikdy neměl možnost pochopit, o co vlastně jde - nezbylo mu než být nadále podržtažka zařizující mundánní nesmysly pro enlightened vědce, což z něj udělalo vnitřně zdeptaného a prázdného, navenek přátelského, nápomocného a familiárního, i když lehce cynického člověka, který už v soukromí občas lituje i toho, že v péči Technokracie nemohl ani normálně zestárnout.
Když Void Engineers vytipovali Jerreda jako potenciálního kadidáta pro enlightenment, tak jej nasadili k němu do firmy, aby Jerreda podchytil v pravou chvíli. Protože sloužil jako běžná spojka mezi Jerredem a VE v době mezi jeho výcvikovými bloky, poslali jej s ním i do San Francisca.
role: výzkum, laboratory support, případný zdroj Technocracy a field zkušeností
skills: comps, craft, occult, politics (Technocracy only), science, socialize


Esther Ivory Davis:
popis: Typická americká matka v domácnosti (40), manželství, které se drží, i když se už fakticky rozpadlo před lety, syn (17) a dcera (15) na high school. Jednou se probrala z kocoviny poté, co se večer předtím sama zlila a z nudy otevřela synův starý notebook. Poté co se apaticky proklikala kdejakým pornem a podobně se chytila sociálních sítí a objevila svůj nový koníček: Myspace, Facebook, e-bay, amazon... WoW. časem se začala zajímat o konspirační teorie a narazila na různé zmíňky které po střípcích začaly utvářet prapodivně fragmentovaný obraz Technokracie. Když šťourala příliš, Technokracie ji zaregistrovala a "usměrnila", čímž jí dala vpodstatě nový smysl života
role: social&internet (social networks), teen-age prostředí, civilní field support
skills:comps, empathy, socialize, persuation, subterfuge, streetwise (internet&schools only)


Qiu Mah (Qiu křestní):
popis: za mala vytipovaná un-enlightenment dívčina (23?), protekční (Technocracy study plan) high school a dále politiologie. Hypersnaživá, hyperaktivní, vlezlá... nicméně nadaná a schopná. Nasazená do San Francisca jako loajální agent NWO určený k našemu špehování... eh, kontrolnímu reportování (neoficiálně, samozřejmě)
Členka sorority (Honzův nápad na filler - zatáhne nás do nějaké sorority iniciační blbosti)
role: pain in the ass (administrativa, field application)
skills:

academics, politics, larceny, stealth, subterfuge, streetwise

Suzanne Sybille Pascal:
popis: mladá studentka MBA, doporučená Jerredovi během jeho pseudo-MBA studií jedním profesorem na stáž do firmy. Ben Bailey se postaral o její indoktrinaci Technokracií spolu s Jerredem v době jeho enlightenment. Aktuálně dělá Jerredovi sekretářku pro shadow company záležitosti, oficiálně je na PR a marketingu.
pokud bude zájem to hrát: zaregistrována Jerredovým dědou, který si ji oblíbil a sem tam jí tlačí Jerredovi jako výbornou partii. Vzhledem k jejímu fokusu na to, co dělá, může dlouhodobě získat až příliš podstatné postavení v rámci celé shadow i ne-shadow firemní struktury.
role: administrativa, face
skills: academics, politics (business), empathy, expression, intimidation, persuasion


template:
popis:
role:
skills:


Napsal sirien 22.03.2012
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.066348075866699 secREMOTE_IP: 52.90.50.252