Gurney
30.11.2009 22:09
Smoking Dragon - Organizační diskuze
Organizační vlákno skupiny Smoking Dragon určené především pro dikskuzi a dohadování se nad termíny herních sezení (viz Nástěnka) ale i pro s hraním spojené vzkazy, připomínky, poznámky a potlach.

Bude se předpokládat že sem aspoň občas mrknete a zjistíte si jestli je nějaké hraní v plánu - ignorování herního sezení bez vážného důvodu nebo alespoň příspěvku do této diskuze osvětlujícího důvod vašeho podlého činu bude hodnoceno podobně jako zoofilie (návštěvy rodinných příslušníků, vykonávání speciálních domácích činností či nepřekonatelné nutkání si jít zakalit jsou přitěžující okolnost). A každopádně budete přítomným a naštvaným zbytkem skupiny pomluveni a vše na sezení řečené může být (a taky bude) použito proti vám.

Plánuje se že v záložce Články budou časem přibývat různé texty o našich herních světech (a pokud sami něco zplodíte určitě se pochlubte) a pokud naleznete tady na d20.cz nebo jinde nějaké články které vám připadnou pro naše hraní užitečné, určitě je linkněte do této diskuze.

EDIT: Piště pls sem místo do Bleskovek na hlavní straně skupiny, Bleskovky jsou dost nepohodlný na čtení i psaní a pokud mi něco neuniklo tak se tam nedají mazat (což by tak nevadilo) a hlavně upravovat (což už je otrava) příspěvky.
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
Autorská citace #1
3.12.2009 12:38 - Demonica
Proti protahování do neděle taky nic nemám, ale někdy odpoledne musím být doma, slavíme totiž narozky.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.053486824035645 secREMOTE_IP: 3.141.100.120