Střípky

igraczek
17.7.2014 17:23
RPG Uherské Hradiště
Ahoj, využiji benevolentnosti zdejších vládců a zkusím se zeptat, zda-li sem nechodí někdo z okolí UH (+- 20 km). Jsme 2 a rádi bychom se přidali k již existující skupině, případně se podíleli na vzniku nové. Ochotně zkusíme cokoliv, co se aspoň okrajově dotýká fantasy. Zkušenosti s RPG nějaké máme, ale budou trošku zaprášené, počítám :) Věkově opravdu výrazně přesahujeme hranici 18 let :)

Nejde nám o několika týdenní rozmar, skupinu se snažíme sehnat/založit už pár let. Bohužel se nám moc nedaří (např. inzerát na RPG Fóru zůstal bez odezvy) a pokusy s nehráči nemívají dlouhého trvání. Třeba to bude vypravěčem ;-)

Díky každému, kdo se ozve.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.039145946502686 secREMOTE_IP: 18.218.184.214