Střípky

krimi
2.3.2014 20:55
Inzerát ohledně hledání hráče do vznikající družiny
Ahoj

chtěl jsem se zeptat, jestli je možné někde na těchto stránkách umisťovat inzeráty ohledně hledání člena do vznikající družiny a pokud ano, pak kam.

A když už jsem u toho, rovněž zmíním detaily mého inzerátu, bude-li to mít smysl.

Hledáme jednoho, pokud možno zkušenějšího hráče se zkušenostmi z DaD 3/3.5E pro hraní systému Pathfinder. Prozatím jsme 4 (kněz, zloděj, kouzelník a zřejmě paladin) + já (GM), hraní bude probíhat přes http://roll20.net, pro komunikaci pak bude využíván komunikátor typu ventrilo. Vzhledem k hraní přes net nejsme nijak výrazněji omezeni lokalitou hledaného hráče, logická podmínka je spíše kvalita jeho internetového připojení.

Hrát by se mělo s největší pravděpodobností ve světě Forgotten realms pravděpodobně s jeho výraznějšími úpravami dle mojí úvahy. Je-li tato informace pro někoho užitečná, většina z nás sídlí u Domažlic.

Kontakt na mě je následující: krutinaj@seznam.cz / jiri.krutina (skype)

Předem díky za pomoc či zájem.

Krimi
Autorská citace #1
4.3.2014 14:37 - sirien
Možné to určitě je a mám takové tušení, že jsi to v podstatě právě udělal :)

Jinak v sekci Komunita (čtvrtá záložka horního výběru) jsou Skupiny - můžeš si tam založit novou a zaškrtnout, že je "otevřená", tj. že hledáte hráče.
To vás zařadí do seznamu a zanese do mapy skupin PLUS vám to automaticky vytvoří skupinovou sekci, kterou lze využívat pro diskuse, orgranizaci nebo postování článků ke hře, sdílení herních materiálů, nahazování postav atd.

To pak v praxi vypadá třeba nějak takhle

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.0571129322052 secREMOTE_IP: 18.188.241.82