Tančící dav ztuhl a stáhl se kolem nás.
Jen tak pro výstrahu jsem barmana zastřelil.
„Příště už to neudělá,“ podotknul jsem.
V davu se objevily ostré věci.
Tek vytáhl dva granáty a odjistil je.
„To neuděláš,“ řekl jeden z nich. Upír.
Elf se usmál.
Píše: Sirien: Ne jde o DnD.
Tak to budeš mít těžší... heroic fantasy hry mají obecně problém s tím aby postavy dodržovaly nějaké morální standardy a stavěly se k moralitě jako k součásti charakteru.
To že WW zavedl do WoD plošně princip morality s tím, že pokles morality sice umožňuje víc svinit, ale zároveň postavu může poškodit, hře hrozně přidal.
Obecně lze říci, že družina morálku většinou dodržuje. Občas se to ne vždy povede jak chtějí (viz. vypálení půlky města, poté co se jim podařilo vyhodit do vzduchu sklad s výbušninami). Já tomu kouzelníkovi chci prostě ukázat, že plošné kouzlo může použít v případě, že ví že to neschytá někdo kdo by neměl. Je jedno jestli to budou rukojmí, děti, ženy nebo třeba nějaká důležitá NPC (ať už dobrá nebo "zlá").
V tom případě by to měl schytat někdo, ke komu má onen kouzelník buď blízko, nebo koho on osobně nebo skupina jako celek potřebuje. Jinak to obávám se nebude mít moc efekt.
nevím, jak mě mohlo napadnout tvrdit, že to má vzestupnou kvalitu. zarazila jsem se o dvanáctou povídku, jsem na ní zaseklá už asi dva měsíce. dneska jsem si ji zas optimisticky otevřela, že ji opravím ke zveřejnění...
...to tak strašně nejde. to je tak hrozné čtení. stydím se za sebe.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<