Pravidla

sirien
24.5.2017 23:14
8.2.2026 15:23 - Corny
Pro nadcházející Scum and Villainy kampaň jsem si chtěl konvertovat systémové moduly, které jsou součástí Deep Cuts (vyjma Threat Rollu), a když už jsem to dělal, tak jsem chtěl, aby to vypadalo nějak hezky, přeložil jsem si to a trochu upravil. A když už jsem se s tím dělal, tak jsem to chtěl nabídnout do placu, kdyby to náhodou někdo jiný využil/ocenil.

Varuju, že to bylo vytvořeno hlavně pro mou potřebu (takže jsou tam moje vlastní hacky) bez ambice vytvořit profesionální překlad (jelikož je to dělané na hraní po boku originálních EN pravidel, tak je tam často odkazováno na původní anglickou terminologii), takže za kvalitu neručím ;)

Materiály pro FitD (Blades)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.066621065139771 secREMOTE_IP: 18.97.9.173