Pravidla

Rurik
18.9.2007 15:23
Droidi
Konečně jsem se dostal ke kapitole o droidech a mám několik otázek. 1) Jak se odstraňují stavy? Vím, že setrvalé opravou, ale nesetrvalé? Je to stejné jako u živé postavy, tj. odpočinkem, nebo akcí recovery? 2) Může droid s heroickým povoláním chytit druhý dech? 3) Jak je to s "reprogrammingem" dovedností? Pokud budu tvořit droida jako heroickou postavu, můžu si na 1. úrovni nechat nějaké "unassigned skills", abych z nich po vzití si 2. povolání mohl udělat trénované pomocí "reprogrammingu" (např. na 1. úrovni šlechtice si nechat 1 dovednost "unassigned", abych po vzití úrovně zvěda si mohl dát trénovanou mechaniku? Popřípadě kolik "unassigned" skillů si můžu nechat?) A jak je to s dalšími "reprogrammingy"? Na str. 192 je, že můžu programovat pouze "unassigned skills", ale můžu je přeprogramovat podruhý? (podle minulého příkladu z té mechaniky udělat např. vytrvalost? Nebo ta dovednost už zůstane nafurt? Já vím, je toho hodně, ale předem díky moc za pomoc (nebo aspoň za dočtení mýho dotazu až do konce :-))
Autorská citace #1
18.9.2007 15:56 - Alnag
Ruriku, tvoje dotazy jsou stále záludnější :-)
1) Jelikož jsem nikde nenašel nic jiného, soudím, že stavy se odstraňují normálně. Třemi hibtými akcemi. Nicméně droid nemá přirozené léčení atd.
2) Těžko říct. V pravidlech to není vyloučeno.
3) Nevidím důvodproč by to nešlo. Můžeš si jich asi nechat neomezeně. Ale myslím si, že je můžeš přeprogramovat jen jednou, leda že by na něm někdo provedl memory wipe nebo tak.
Autorská citace #2
18.9.2007 16:32 - Rurik
Tohle byla poslední kapitola, kterou jsem ještě neprošel, takže to snad byl i poslední dotaz. Díky moc za pomoc a trpělivost. A hodně zábavy při hraní.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.065532922744751 secREMOTE_IP: 54.89.70.161