Kultura

sirien
22.4.2023 23:05
Crit Role RPGs (Daggehearth + Illuminated worlds)
Systém od Critical Role, resp. jejich vydavatelství.

Navzdory nějakému aktuálnímu hype byl ve skutečnosti oznámený už dva roky zpátky a měl vyjít loni, takže je už rok ve skluzu a s nedávnou OGL aférou to nejspíš nemá nic společnýho.


Daggerhearth je fantasy RPGčko - Critáci podle všeho dělají i nějaké scífko Illuminated worlds - pokud je zájem řešit to, tak pls založte novou diskusi.
Autorská citace #21
29.5.2023 12:21 - Dukolm
Ty BitD jako nějakou chvíli nepřiznanou inspiraci jim Twitter RPG komunita připomínala tak v polovině reakcích co jsme viděl. Až se k tomu vyjádřil že to byla opravdu inspirace spolu s Vesen. A tohle je jen další krůček.

Jen jsem postřehl, že se pár lidí pozastavovalo nad tím, že v té ukázce nemají vysvětleno jak budou probíhat souboje. (Ale ještě jsme nemě čas to přečíst)

A poslední perlička: Co tohle RPG přinese díky kupní síle CR, tak konečně budeme mít i pěkné sady d6 kostek.
Autorská citace #22
29.5.2023 13:51 - Corny
Dukolm píše:
A poslední perlička: Co tohle RPG přinese díky kupní síle CR, tak konečně budeme mít i pěkné sady d6 kostek.

To bych popravdě uvítal asi hodně, zajímavý postřeh a doufám, že vyjde :D

...jen aby nebyly zase kovový -_-
Autorská citace #24
23.12.2023 21:38 - sirien
Alexandrian: Candela Obscura | Quick Review - Půl roku starý, vztažený ke quickstarteru. Od 9:45 dál je dobrej roast game designovýho virtue signalingu, ale kdyby to chtěl někdo probírat blíž tak bych to vzal asi do tématu s RPG kontroverzema :)


Indestructoboy: when a game despises itself // Candela Obscura Review & Analysis ... Indestructoboy (ten týpek kterym začal celej Wizardí OGL shitstorm btw.) není zrovna nadšenej.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.062053918838501 secREMOTE_IP: 54.152.5.73