Kultura

sirien
28.8.2022 14:27
AI generované obrázky
Autorská citace #81
21.1.2025 00:14 - Dukolm
Stable diffusion je výc zaměřený na fotorealistické věci mi přijde v základních promtech. A dostat z něj něco jiného už dá chvilku hraní.

Ale má par vychytávek na překreslení jen části obrázků.

A bacha fokus rozhraní má myslím v základu to že promt prohání ještě přes nějaký starší lokální LLM model a občas dost pomáhá to vypnout.

Ale taky jsem to zatím zkoušel jen lehce.
Autorská citace #82
3.2.2025 03:18 - LokiB
Tak jsem neodolal a vygeneroval jsem si v rychlosti takovou ukázkovou sadu rasy-povolání pro "fantasy RPG" v aspoň trochu jednotnějším stylu.
Jako nehrál jsem si s tím, abych mu opravoval nesmysly a ladil podrobnosti. S tím by se dalo zabít hodně času, že jo.

V původním rozlišení (1024x1024 na jednu dlaždici)
Autorská citace #83
3.2.2025 11:08 - Čindi
LokiB píše:
Tak jsem neodolal a vygeneroval jsem si v rychlosti takovou ukázkovou sadu rasy-povolání pro "fantasy RPG" v aspoň trochu jednotnějším stylu.

Tak to mi přijde hodně dobrý.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.072228908538818 secREMOTE_IP: 18.97.14.86