Volná diskuze

Maky
10.5.2018 13:59
Hledame Pana Jeskyne(Nejlepe s vlastnim svetem)
Dobry den,
jmenuji se Daniel Bruna.
Na zacatku tohoto roku jsme se s prateli rohodli ze zacneme hrat DnD. Neznali jsme tyto stranky a nevedeli jsme kde hledat vypravece. Nechtel jsem, aby se tento napad zmackal a zahodil, tak jsem se rozhodl vytvorit si vlastni svet. Po 4 mesicich jsem zjistil, ze je to moc casove a psychicky narocne(vytvaret hru, pracovat a snazit se zit osobni zivot), tak jsem musel rict dost.
Tyto stranky nam byli doporuceny z obchodu Mephit v Praze. Hledame vypravece, ktery by nejlepe mel svuj vlastni svet(vlastni rasy, povolani a pribeh). Vim jsme neuveritelne narocni a je to z casti moje chyba, protoze jsem si vytvoril svuj vlastni svet a pratelum se to velmi libilo a zamlouvalo, proto se nechceme vracet ke klasice. Vim ze je to jako hledat jehlu v Pegasove galaxii, ale pokus me nikdy nezabil, tak proc to nezkusit.
Mame dohromady sestavenou skupinu 7 hracu. Jsme schopni se pravidelne schazet jednou za 14 dni o vikendu(v sobotu nebo v nedeli, zalezi na domluve). Jsme situovani v Praze a mame nekolik zazemi. Bud se hraje u nas na Pankraci nebo se da hrat u kamarada na baraku ve Vestci u Prahy. Radi take ted v lete chodime ven do parku (Vysehrad, Parukarka nebo Letna taky neni problem). Jsme velmi prizpusobivy na jakykoliv svet ci pribeh. Podle me jsme zabavna skupina a mame hodne co nabidnout. Pri hrani nekdy grilujeme, nekdy pijeme a nekdy oboji.
Kdyby jste nekdo o nekom vedel, tak za jakekoliv info jsem mnohokrat vdecny. Hrozne moc se omlouvam, ale nemam ceskou klavesnici a na mobilu se mi to nechtelo psat.
S pranim prenadherneho dne,
Daniel Bruna.
Autorská citace #1
10.5.2018 22:56 - Boldrick
Zdravím,
sedm statečných, tak to nevím jestli někoho naleznete :-)
No, já bych to měl docela daleko, ale možná by se dalo něco vymyslet. Zopár zkušeností mám, takže jestli chceš, můžeme to nějak probrat. Nicméně radši bych přes soukromé zprávy (kam mi, když tak napiš), email, či SKYPE a pak by se vidělo.
Tak zatím
Autorská citace #2
11.5.2018 00:30 - Maky
Mocnému Boldrickovi. Email Makyusen.Asura@gmail.com a skype broxigar666
Autorská citace #3
27.5.2018 13:31 - Maky
Nabídka už není aktuální. Děkuji

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.042647838592529 secREMOTE_IP: 18.218.127.141