JaD SRD na Kostce!

Jeskyně a draci v pohodlné a uživatelsky příjemné HTML podobě v našich SRD, jako jejich už pátá knihovna!
Článek vložil sirien | CC Attribution

Otevíráme 5. SRD knihovnu Kostky! Resp. separátní "poličku" DnD 5e SRD knihovny. Jejím obsahem jsou Jeskyně a draci ve své kompletní podobě. Text JaD do markdownu přenesl Arled, technické řešení obstaral jako vždy Dukolm, Skaven za Mytago poskytl svolení s použitím JaD textu v SRD Kostky. JaD SRD jsou k dispozici na adrese:


JaDsrd.d20.cz


...nebo prostě na DnD5eSRD.d20.cz, kde mají JaD vlastní poličku v oddělení "knížek" (kam vás odkaz výše i přesměruje).


Polička aktuálně obsahuje Základní pravidla JaD a doplňkově Hvězdné obory (a do budoucna i další takováto oficiální rozšíření).


JaDsrd.d20.cz vás přesměrují rovnou na Základní knihu. Pro Hvězdné obory a další budoucí rozšíření přepněte v menu Knihy nahoře (nebo se proklikněte na home page SRD knihovny kliknutím na název nalevo nahoře).


Při zacházení s SRD a .md zdroji berte prosím ohled na zájmy Mytaga jakožto vydavatele JaD a imaga jakožto jejich distributora.


Technické otázky a SRD obecně

Tento článek je z části určený k doplnění mozaiky článků, které s SRD souvisí a k založení diskuse k JaD SRD - cokoliv, co byste chtěli napsat k jejich obsahu (ať už současnému či budoucímu), prosíme směřujte sem do diskuse k tomuto článku.


Pokud chcete poznamenat nebo se zeptat na něco co souvisí s SRD obecně (s technickým fungováním, použitou technologií nebo s celým jejich ekosystémem jako celkem) nebo když najdete nějaký bug, tak to prosíme pište dál do původní diskuse k SRD nebo tradičně do Kostky jsou vrženy.


Článek vložil sirien | CC Attribution 14.03.2022
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 7 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14310598373413 secREMOTE_IP: 18.223.172.252