About, FAQ a pravidla

Obsah článku:

Jak se registrovat a k čemu vám to bude

Registraci uživatelů jsme zavedli z několika důvodů. Jednak nám to umožňuje nabídnout Vám vyšší komfort používání našich stránek, dále to chrání Vaše oblíbené přezdívky a alter ega před zneužitím jinými lidmi v interaktivních sekcích stránek a v poslední řadě se Vám díky čestnému prohlášení spojenému s registrací nebojíme nabídnout překlady příruček chráněných autorským právem. Snažíme se registraci nevyžadovat, veškeré základní akce je možné dělat i z pozice běžného, nepřihlášeného čtenáře.


Jakmile se jednou zaregistrujete, můžete dle libosti měnit všechny údaje, které jsou s registrací spojené (vyjma loginu samotného, ale včetně zobrazovaného jména). Stačí po přihlášení kdykoliv změnit své Nastavení.


Pokud jste zapomněli heslo nebo se Vám nedaří přihlásit, neváhejte a kontaktujte nás v naší aktuální technické diskusi. Vaše aktuální heslo zjistit nemůžeme, ale můžeme ho samozřejmě změnit.


Co konkrétně tedy registrací získáte?

  1. Komfort. Kromě auto-loginu a podobných věcí si budete moci nastavit vlastní barevné rozhranní, vzestupné/sestupné pořadí příspěvků v diskusích, počet příspěvků na stránku atd., budete moci posílat a příjimat soukromé zprávy, ukládat si příspěvky a články do Záložek, zakládat valstní skupiny atd. Nic z toho není apriori limitované pro nepřihlášené - prostě to jen bez toho přihlášení nelze dost dobře zpřístupnit.
  2. Ochranu identity. V sekcích Články, Dotazy a v našich speciálních Knihách nebude moci žádný neregistrovaný uživatel napsat příspěvek pod přezdívkou, kterou si nastavíte.
  3. Přístup. Jako registrovaní uživatelé máte možnost získat přístup do privátní části stránek, určené pro hrdé majitele koupených příruček. Jsou zde shromážděny všechny naše staré (a budou přibývat i nové) překlady nejrůznějších oficiálních příruček a materiálů k DnD a mnoha dalším hrám. Pro získání oprávnění ke vstupu do této části stránek po Vás nechceme nic jiného, než odsouhlasení čestného prohlášení, že příručky, jejichž překlad si u nás prohlédnete nebo stáhnete, opravdu fyzicky vlastníte. Vystavené překlady totiž slouží pouze k pochopení originálního textu, ne k jeho nelegálnímu šíření.

Vlastní účet si můžete založit kliknutím na odkaz registrovat se, který naleznete napravo nahoře.


Z technických důvodů vás žádáme, abyste své přihlašovací jméno psali malými, alfanumerickými znaky (nepožívejte prosím žádné speciální znaky ani českou diakritiku) a zadali ho alespoň třímístné. Zobrazované jméno může být jakékoli, ale též alespoň tříznakové. Do hesla si můžete zadat libovolné znaky, ale opět chceme, aby bylo alespoň ze tří znaků.
Vaše zobrazované jméno můžete kdykoliv změnit. Prosím zacházejte s tímto právem velmi umírněně - je vám dáno z důvodů snahy o co největší komfort, pokud jej bude více uživatelů nadužívat, stane se kontraproduktivním. Děkujeme za pochopení.


Jak se dostanu k překladům pravidel?

V rámci zakládání svého čtenářského účtu máte možnost rovnou odsouhlasit Čestné prohlášení ohledně přístupu k té části webu, kde uveřejňujeme překlady oficiálních herních materiálů. Toto prohlášení můžete samozřejmě odsouhlasit i kdykoli potom v rámci úprav údajů spojených s Vaším účtem. Přístup do této části našich stránek je pojat tak, aby byl (z důvodů větší bezpečnosti celé této agendy) nezávislý na přihlašování do stránek obecně. Můžete si tedy vyplnit heslo jiné, než jaké používáte pro přihlášení - potom ho ale budete pokaždé muset vyplňovat znovu.


< Registrace a její důvody a výhody >
O co tu jde? Pravidla, moderování a standardy chování
Napsal Rytíř 13.06.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 6 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14087009429932 secREMOTE_IP: 18.218.254.122