Zbraně I.

Zde nalezenete 10 gladiátorských zbraní z Gladiator's Handbook s popisem a podrobnostmi o jejich použití ...
Napsal Yoltan
Obsah článku:

Úvod do zbraní

Od gladiátora se očekává, že bude ovládat všechny zbraně; bez schopnosti vmžiku improvizovat s novou zbraní je odzbrojený gladiátor často odkázán na milost a nemilost svého oponenta.
Doslova tucty nových zbraní byly vytvořeny gladiátory hledajícími poslední záchranu před jistou smrtí. Některé z těchto improvizovaných zbraní zaujaly natolik, že byly přidány do seznamu zbraní povolených pro boj v arénách.
Takřka vše může sloužit jako zbraň. Provazy, háky, vlákna rostlin a vlasy obrů; cokoli co může být efektivně použito pro zranění jiné osoby, je používáno v arénách Athasu jako zbraň. Škála těchto zbraní je skutečně ohromující a s nadšením přijímána nenasytnými davy, že zbrojíři jen stěží drží krok s poptávkou po nových ještě smrtelnějších zbraních.
Některé z těchto zbraní přišly z městských uliček, jsou to většinou malé vrhací a bodné zbraně. Jiné pocházejí z nehostinných planin uzpůsobené pro boj s přízraky pouště. V jejich velikosti a smrtícím potenciálu se většinou odráží jejich původ. Některé z nich jsou podrobněji popsány zde.
< Úvod >
Přehled
dle Complete Gladiator's Handbook přeložil Yoltan a malůvky spáchal Mike
Napsal Yoltan 09.04.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 1 příspěvek.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.15270400047302 secREMOTE_IP: 3.135.190.232