[Překlad] Hlubina: Dračí loupež

Český překlad městského dobrodružství do 5. edice Dungeons & Dragons pro postavy na 1. - 5. úrovni.
Napsal exi

Hlubina: Dračí loupež

Proslulý badatel Volothamp Geddarm vás potřebuje na splnění jednoduchého úkolu. Tím se odstartuje zběsilý hon ulicemi Hlubiny, během kterého odhalíte zákeřné spiknutí, do nějž jsou zapleteny jedny z nejvlivnějších osob ve městě.


Čekají na vás velké pouliční eskapády. Změřte své síly a kuráž s padouchy, s jakými jste se dosud nesetkali. Nechť lov draků započne!


Zvláštností tohoto dobrodružství je možnost vybrat si jednoho ze čtyř padouchů, což ovlivní další směřování příběhu, a stavebnicová forma 4. kapitoly, tvořená různé poskládanými řetězci setkání. Hlubina je plná cechů, gangů a dalších vlivných skupin a jedinců, čili o různá spiknutí, intriky, války gangů a vyšetřování nebude nouze. Na všechno ale bedlivě dohlíží městská hlídka, která vám nezákonné chování tolerovat nebude a skončit za mřížemi tak není vůbec těžké.


Jak je zvykem, modul je kompletně přeložený do češtiny, včetně všech map a dokumentů. Soubory ke stažení obsahují zvlášť PDF a věci k vytištění (mapy v PJ i hráčské verzi a dokumenty).


Za pozornost rozhodně stojí obří počeštěná mapa Hlubiny, kterou přeložit a upravit trvalo zhruba týden.


Překlad: exi
Korektura a bloky statistik: Pan Bača
Sazba: exi


Stáhnout pdf

Přílohy (dokumenty a mapy)


Český překlad základních příruček páté edice D&D naleznete zde

Napsal exi 22.07.2019
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 86 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.097059011459351 secREMOTE_IP: 18.116.37.228