Magické předměty (ADnD 2e)

Přináším několik přeložených magických předmětu z Encyklopedie Magiky. Jedná se sice o předměty pro ADnD, ale když si pár nepodstatných věcí poupravíte nebo opominete, můžete je určitě použít do jiných verzí DnD, ale i do jiných fantasy RPG.
U předmětů jsem nechal i zmínku z jakého zdroje pochází, což snad trochu usnadní jejich zařazení k jednotlivým settingům (pokud k nějakým konkrétním patří).
Napsal Vannax

Amulety (Amulets)

Amulety jsou magická zařízení, která jsou obvykle nošena na řetízku okolo krku. Typ řetízku, se kterým je amulet nošen, zvyšuje jeho estetickou hodnotu, ale ne magické vlastnosti. Amulety mohou být také přišpendleny ke košili, plášti nebo čelence, ale ne k botám, kloboukům nebo rukavicím. Jen jeden amulet může být spojen s částí oděvu a jen jeden může viset kolem krku.

V herním systému AD&D, mají některé amulety i svá omezení, zvláště pokud byly vytvořeny ve specifické kampani.




Na překladu se podílí Everald (http://stineveralda.wz.cz) a Vannax. K překladu se může samozřejmě připojit kdokoli na to bude mít chuť.
Napsal Vannax 21.06.2008
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 6 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10776209831238 secREMOTE_IP: 3.17.79.60